Pitkiä Pellavia Porlammille

20130210_112354Tämän vuoden sadon ei pitäisi jäädä ainakaan kiinni laskiaisen laskijoista, niin paljon pulkkia vilahteli Soihtulan mäessä sunnuntaina. Ensimmäisillä laskijoilla mäessä oli lunta hieman liikaakin, mutta viimeiset laskijat saivat nauttia pitkästä ja liukuvasta mäestä. Lapinjärven MLL:n järjestämässä laskiaistapahtumassa oli mukana yli  200 pääsylipun lunastanutta. Ilahduttavasti mukana oli osallistujia useammasta eri sukupolvesta; lapsia, vanhempia ja isovanhempia. Tapahtumasta löytyi varmasti jokaiselle jotakin, pienimmät nauttivat muumista ja pikku Myystä, kasvomaalauksesta sekä ratsastuksesta ja hieman suuremmat lapset pulkkamäestä ja lumisodasta. Paloauto sai varmasti usean pojan ja tytön silmät loistamaan. Moni meistä varmaan sai myös ensimmäisen kerran paahtaa vaahtokarkkeja nuotiolla.  Vanhemmat saivat nauttia hyvästä seurasta ja ruuasta. Martat tarjoilivat hernekeittoa, joka sai syöjiltä pelkästään kiitosta. Pikku Myykin, joka hieman ronkelina tunnetaan, ihastui Marttojen soppaan. Laskiaispullien kerma oli aitoa eikä itämeren takaa tullutta neljän E:n korviketta. Kahvia ja lämmintä mehua riitti varmasti kaikille osallistujille.

On hienoa, että Lapinjärvellä voidaan järjestää Laskiaistapahtuman kaltaisia elämyksiä koko perheelle.  Tämän tapahtuman teki mahdolliseksi paitsi suuren työn tehnyt Lapinjärven MLL, myös tapahtumaa rahalliset tukeneet ja paikalla olleet yhdistykset, yritykset ja yksityishenkilöt.

Hyvää tunnelmaa MLL:n lisäksi olivat luomassa   Kat-Jus-talli, Kirkonkylän koulun vanhempainyhdistys, Porlammin Martat, Porlammin VPK, SPR Lapinjärvi, Porlammin kyläyhdistys sekä lukuisat kirppismyyjät. Tapahtumaa rahallisesti tukivat Lapinjärven kunta, LC Artjärvi-Lapinjärvi-Myrskylä, LC Lapinjärvi-Lappträsk, Korsmalmin hoitokoti, Länsi-Kymen Osuuspankki, Porlammin osuusmeijeri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *