Porlammin uimahalli avataan….. toivottavasti

Helsingin hallinto-oikeus on 29.1.2013 hylännyt Mats Antaksen tekemän uimahallin korjaamista koskevan valituksen ja täytäntöönpanokieltovaatimuksen. Päätös ei ole hallinto-oikeuden mielestä syntynyt virheellisessä järjestyksessä eikä syytä täytäntöönpanon kieltämiseen ole ilmennyt. 
 
Kunnanjohtaja esittääkin seuraavassa kunnanhallituksen kokouksessa, että kunnanhallitus päättää:
 • antaa kunnan tekniselle toimelle luvan käynnistää uimahallin korjaustoimenpiteet kuntotutkimuksen perusteella vuoden 2013 investointitalousarvion puitteissa.

Kunnanhallitus käsitteli asiaa kokouksessaan maanantaina 4.2. ja antoi teknisille luvan edetä asiassa.  Seuraavaksi odotetaan teknisen lautakunnan kokousta ja arviota, saadaanko uimahalli korjattua varatulla 70 000 euron määrärahalla uintikuntoon. Sitä suuremmat summat vaativat uutta valtuustopäätöstä. Tekninen lautakunta kokoontuu tiistaina 12.2.2013. Tiistain kokouksessa on käytettävissä myös uimahallin uusi kuntotutkimus.

Tekninen lautakunta kokoontui ja uuden kuntotutkimuksen mukaan tarvitaan välttämättömiin korjauksiin rahaa yli 200 000. Tekninen lautakunta päätti palauttaa uimahallin tilanteen lisävalmisteluun, koska kuntotutkimuksen kustannusarvio ylittää valtuuston myöntämän kehyksen.

Kunnanhallituksen esityslista on nähtävissä Lapinjärven kunnan kotisivuilla.
Hallinto-oikeuden päätös löytyy esityslistan liitteistä

Teknisen lautakunnan pöytäkirja ja liitteet

Lue lisää Loviisan Sanomien artikkelista

Lue lisää Loviisan Sanomien artikkelista 17.2

Keskustelu-sivulla voitaisiin miettiä, miten uimahallia voitaisiin käyttää tehokkaammin. Toivottavasti saadaan vilkasta keskustelua aikaan.

 

6 thoughts on “Porlammin uimahalli avataan….. toivottavasti

 1. Kaiken kaikkiaan voitaisiin sopia, että vuosi 2013 on Porlammin kylässä hyvien uutisten vuosi, eikö vaan! Ilahduttavaa on mm. se, että syksyllä 2014 meille tulee esiopetukseen kymmenen (10) lasta!!!!!!!!!!!!! Sen lisäksi kylässä on menossa aikamoinen vauvabuumi, tiedän tosi monta keväällä/kesällä syntyvää pientä porlammilaista.

 2. Hei kaikille !
  Hyvä, että käydään innokasta keskustelua uimahallin avaamisesta.
  Olen samaa mieltä, että odotetaan hallituksen päätöstä ja tietysti hartaasti toivon, että
  sieltä tulee hyviä uutisia. Sitten vaan pitää nousta astetta ylemmäksi ja kääriä hihat
  ja siirtyä keskusteluista tekoihin.
  Kauppakapinakahveilla kävi lauantaina tosi mukavasti väkeä n. 80 henkeä joi kahvi
  ja muut kiireiset lisäksi. Hyviä mielipiteitä esitettiin myös ja uusiä jäseniä liittyi
  10 henk. Meillä on hieno kylä, jossa asuu mahtavan upeaa porukkaa.
  Terveisin Aino

 3. Mahtava uutinen! Mutta eikö nyt voitaisi tehdä vain välttämättömimmät korjaukset ja jättää isommat jutut kesään, kun halli on kiinni? Saataisiin uinnit käyntiin mahdollisimman pian…
  Pia-Leenalle: Porlammi loistaa!

  1. Odotellaan, miä kunnanhallitus päättää huomenna maanantaina. Toivottavasti uudesta kuntotarkastuksessa ei ole tullut mitään negatiivisia yllätyksiä.

 4. Töttöröö ja hurraa! Voi kun remontti menisi nopeasti ja päästäisiin vielä tänä keväänä uimaan! Ja tosiaan ideariihi hallin runsaammalle käytölle heti pystyyn. Ainakin olen sitä mieltä, että viimeaikaiset aukioloajat olivat liian sekavat. Säänöllisempi aukiolo olisi käyttäjille parempi.

  PS Joko emännän joulukisa on ratkennut…!????? Sainko taskulampun? PLS

  1. Vuosikokouksen yhteydessä pidettävä kyläkokous olisi yksi paikka miettiä uimahallin käyttöä. Lisäksi toivon, että mahdollisimman moni heittäisi ideoita keskustelupalstalle. Olisi hienoa, jos voisimme esimerkiksi yritysten tuella, saada järjestettyä lisäaktiviteettia uimahallille. Kuka on ensiksi valmis sponsoroimaan aikuisten tai lasten uimakouluja/kerhoja. Pienilläkin summilla voidaan saada suuria aikaiseksi.

   Olisiko nyt aika uimahallin tukiyhdistykselle?

   Taskulamppu meni Maritalle….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *