Kyläyhdistys

Porlammin kyläyhdistys perustettiin v. 2007 edistämään kylän asukkaiden yhteistyötä, omatoimisuutta ja kylän elinkelpoisuutta. Yhdistys toimii asukkaiden yleisten ja yhteisten etujen valvojana sekä pyrkii edistämään asukkaiden toimeentulomahdollisuuksien yleisiä edellytyksiä. Yhdistys pyrkii myös edistämään kylän vakinaisten ja vapaa-ajan asukkaiden viihtyvyyttä, harrastus- ja kulttuuritoimintaa ja yhteistyötä. Yhdistys pyrkii edistämään palveluiden säilymistä alueella.

Yhdistyksen säännöt löydät tästä.  Kyläyhdistyksen jäseneksi voit liittyä tällä lomakkeella. Tulosta ja täytä lomake ja toimita se puheenjohtajalle tai jollekin hallituksen jäsenelle. Lomakkeen voi myös postittaa sähköpostiosoitteeseen ilmoitukset@porlammi.fi.

Parhaiten kylän kuulumiset näet Porlammin Kyläyhdistyksen facebook-ryhmästä.

Kyläyhdistyksen hallituksessa v. 2021 ovat

Mikko Salonen, puheenjohtaja
Emilia Vähämartti, sihteeri
Niina Salonen
Riikka Kekki
Jaana Hyvärinen
Mikko Kulonen
Sally Armbrecht
Sari Eskola
Sanna Joronen
Asta Perälä
Joni Vilo

Lisäksi Tommi Hovén toimii kyläyhdistyksen rahastonhoitajana sekä Antti Kukkurainen nettisivujen pääkäyttäjänä yhdessä Mikon ja Emilian kanssa.

Kyläyhdistyksen kokoukset ovat avoimia ja sinne voi kuka tahansa tulla mukaan. Kokousten aika ja paikka ilmoitetaan kyläyhdistyksen facebook-ryhmässä. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan Kyläyhdistyksen toimintaan, on hallituksen kokoukset hyvä paikka aloittaa.

 

Kyläyhdistys vuokraa 3×3 m kokoista telttaa.  Telttaa voi vuokrata tällä lomakkeella. Tulosta ja täytä lomake ja toimita se Jaakko Vähämartille.

Jos olet kiinnostunut ostamaan tai myymään tontin Porlammilta, avaa tonttikysely, tulosta ja täytä se ja toimita jollekin hallituksen jäsenelle tai lähetä se ilmoitukset@porlammi.fi.