Vetoomus uimahallin puolesta

Porlammin uimahallin kohtalo on taas kerran vaakalaudalla. Vetoomus uimahallin puolesta on kirjoitettavana mm. lähikauppa Tarmossa. Muista paikoista ilmoitetaan myöhemmin.

————————————————————————————-

VETOOMUS PORLAMMIN UIMAHALLIN PUOLESTA

Me allekirjoittaneet toivomme, että Lapinjärven kunta säilyttää Porlammin uimahallin kaikkien seutukunnan asukkaiden yhteisenä kuntoilu- ja virkistyskohteena.

 Lapinjärven kunnanvaltuusto käsittelee uimahallin mahdollista sulkemista iltakoulussaan 30.8. 2012. Tämä nimilista toimitetaan valtuuston nähtäväksi kyseiseen tilaisuuteen. Päätös asiasta tehdään valtuuston kokouksessa 19.9. 2012.

One thought on “Vetoomus uimahallin puolesta

  1. Ollaanko todella lopettamassa yhtä pienen kunnan ylpeyden aihetta, omaa uimahallia. Harrastus joka sopii kaiken ikäisille ja myös vammaisille. Itse käytän uimahallin palveluita keskimäärin 2x viikossa. Mielestäni uimahalli on aivan hyvässä kunnossa ja tuntuukin että väitteet korjaustarpeista on todella liioiteltuja. Eikö terveyskulut ole kunnassa jo riittävän korkeat, nämä toimet tulevat lisäämään niitä varmasti. Olen syvästi pettynyt jos näin tulee tapahtumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *