Syksyn tapahtumia

Illat pimenevät ja sateet sekä tuulet jatkuvat, mutta Porlammin pimeyteen tuovat valoa lukuisat syksyn tapahtumat. Ensimmäinen meille konkreettisestikin valoa tuova tapahtuma on jo ensi lauantaina. Pyhäinpäivänä 2.11 juhlistamme yhdessä Hildan patsaan valaistusta. Lähtö Porlammin torilta klo 16 yhdessä kävellen kynttiläkulkueessa.

Soihdun iltamat pidetään tänä syksynä lauantaina 30.11.  klo 19. Näytelmänä  on ”Maalta kaupunkiin ja takaisin”. Lipun hintaan (30 euroa) sisältyvät ruokailu ja kahvit sekä tanssia Buenon tahdissa. Näytelmä esitetään myös sunnuntaina Soihtulassa klo 18 (Liput 15 euroa sisältää kahvin ja pullan). Lipputuloista osa lahjoitetaan lasten sairaalalle. Lauantain iltamiin pitää ilmoittautua viimeistään 25.11 mennessä Pirjolle (puh 040 744 7867).

Koko kylän puurojuhlaa vietetään keskiviikkona 11.12 klo 18.30 alkaen Soihtulassa. Tuttuun tapaan mukana on Hilda Käkikosken koulu sekä kylän yhdistykset. Lisätietoa tästä tapahtumasta vielä myöhemmin.

Joulutunnelmaan virittäydytään tuttuun tapaan Tallihartaudessa San Damianon navetan ylisillä keskiviikkona 18.12 klo 18.30. Muista syksyn tapahtumista San  Damianon osuuskunnanssa voit lukea artikkelista ”San Damianon osuuskunnassa tapahtuu”.

Loviisan kaupungin museossa on vielä avoinna näyttely Juho Pessalasta – Pääskynen boordissa (17.11 saakka). Näyttelyyn voi käydä tutustumassa tiistaista-perjantaihin ja sunnuntaisin klo 12 -16.  Näyttelystä on julkaistu myös Marke Kalliolan tekemä hieno näyttelyjulkaisu. Julkaisu on myynnissä myös Porlammin kirjastossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *