Toukokuun kuva

Toukokuun kuviksi museon valokuvakokoelmasta on valittu värivalokuvia 1950–60-luvun vaihteesta Sirénin talomuseosta (Käkikoskentie 151). Kuvat ovat skannattu haalistuneista paperikuvista, eikä värejä ole korjattu.

Kivimuuri oli vielä kokonaan näkyvissä 60-luvulla
Kivimuuri oli vielä kokonaan näkyvissä 60-luvulla

Tänä kesänä Sirénin talomuseota voi käydä katsomassa kesäkuussa ja elokuussa klo 12–13 välillä, mutta opas tavataan ensin makasiinilla ja vasta viimeiseksi kierroksen lopussa pääsee Sirénin talomuseoon.

aittoja varjostaneista puista ei ole kantojakaan jäljellä
aittoja varjostaneista puista ei ole kantojakaan jäljellä

Heinäkuussa pidämme erikseen auki Sirénin talomuseota klo 13–14. Olemme lisänneet talomuseon esineistöä, joten siellä on kaikille ennennäkemätöntä aineistoa. Olemme myös kunnostaneet Sirénin pihapiiriä lisäämällä sinne vanhoja perennakasveja ja poistaneet villiintyneitä kirsikkapuita ja vanhoja ränsistyneitä sireenipensaita.

palokunta kuulemma poltti harjoitustyönään viimeiset ränsistyneet ulkorakennukset 60-luvulla
palokunta kuulemma poltti harjoitustyönään viimeiset ränsistyneet ulkorakennukset 60-luvulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *