Kyläyhdistys

Porlammin kyläyhdistys perustettiin v. 2007 edistämään kylän asukkaiden yhteistyötä, omatoimisuutta ja kylän elinkelpoisuutta. Yhdistys toimii asukkaiden yleisten ja yhteisten etujen valvojana sekä pyrkii edistämään asukkaiden toimeentulomahdollisuuksien yleisiä edellytyksiä. Yhdistys pyrkii myös edistämään kylän vakinaisten ja vapaa-ajan asukkaiden viihtyvyyttä, harrastus- ja kulttuuritoimintaa ja yhteistyötä. Yhdistys pyrkii edistämään palveluiden säilymistä alueella.

Yhdistyksen säännöt löydät tästä.  Kyläyhdistyksen jäseneksi voit liittyä tällä lomakkeella. Tulosta ja täytä lomake ja toimita se puheenjohtajalle tai jollekin hallituksen jäsenelle. Lomakkeen voi myös postittaa sähköpostiosoitteeseen ilmoitukset@porlammi.fi.

Kyläyhdistyksen hallituksessa v. 2019 ovat

Tuomas Villikka, puheenjohtaja
Mikko Kulonen
Niina Salonen
Jan Nyholm
Jaana Hyvärinen
Saana Rutila
Sally Armbrecht
Sari Eskola
Sanna Joronen
Asta Perälä
Joni Vilo

Lisäksi Tommi Hovén toimii kyläyhdistyksen rahastonhoitajana sekä Antti Kukkurainen nettisivujen pääkäyttäjänä.

Kyläyhdistyksen kokoukset ovat avoimia ja sinne voi kuka tahansa tulla mukaan. Kokousten aika ja paikka ilmoitetaan Ajankohtaista-sivulla. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan Kyläyhdistyksen toimintaan, on hallituksen kokoukset hyvä paikka aloittaa.

 

Kyläyhdistys vuokraa 3×3 m kokoista telttaa.  Telttaa voi vuokrata tällä lomakkeella. Tulosta ja täytä lomake ja toimita se Jaakko Vähämartille.

Jos olet kiinnostunut ostamaan tai myymään tontin Porlammilta, avaa tonttikysely, tulosta ja täytä se ja toimita jollekin hallituksen jäsenelle tai lähetä se ilmoitukset@porlammi.fi.