Kyläkauppa

OLETKO SINÄ PORLAMMIN UUSI KYLÄKAUPPIAS?

Porlammin kylässä on myytävänä elinvoimainen kyläkauppa. Voisiko se olla sinun työpaikkasi tulevaisuudessa? Nykyinen kauppias Elina Rautiainen  yhdessä kyläyhdistyksen kanssa etsii uutta kyläkauppiasta.

  • Kylässä on AINA ollut oma kauppa. Lähimmät muut elintarvikekaupat ovat yli 10 kilometrin päässä. Me tarvitsemme oman kaupan myös tulevaisuudessa.
  • Elina joutuu luopumaan kaupastaan perhesyistä. Hän on lähes kymmenen vuoden ajan kehittänyt kaupan toimintaa. Kaupassa on normaalin päivitttäistavarakaupan lisäksi kukkakaupan palvelut. Erikoisuutena kaupan yhteydessä on kunnan sivukirjasto, joka toimii omatoimilainausperiatteella kaupan aukioloaikoina. Uusi kauppias pääsee jatkamaan hyvin toimivaan kokonaisuuteen ja melko pienellä alkupääomalla. Porlammin kyläkauppa on osa TARMO-lähikauppaketjua.

 

  • Porlammi on osa Lapinjärven kuntaa itäisellä Uudellamaalla. Kylässä on noin 600 vakituista asukasta sekä runsaasti vapaa-ajan asukkaita. Kylässä on alakoulu, kunnallinen päivähoitopaikka, kirjasto, liikuntasali ja vuonna 2015 avattu kuntosali. Meillä on myös baari, autokorjaamo, tilitoimisto, kampaamo sekä maankuulu Porlammin osuusmeijeri. Syksyllä 2017 kylään avataan uusi palvelutalo vammaisille ja vanhuksille.

Kauppias Elina Rautiainen ja Porlammin kyläyhdistys ovat valmiita auttamaan uutta kauppiasta alkuun. Voimme yhdessä ideoida miten voisimme olla avuksi. Meillä on myös paljon ajatuksia siitä, miten kaupan toimintaa voisi kehittää. Porlammin kylä on kuuluisa hyvästä yhteishengestään ja tarmokkuudestaan Toivotamme uudet asukkaat ja yrittäjät sydämellisesti tervetulleiksi! Meillä on hyvä kylä.
OTA YHTEYTTÄ KAUPPIAS ELINA RAUTIAISEEN:

facebook-sivut:   Porlammin kyläkauppa

sähköposti:   e.rautiainen at hotmail.com

TAI TULE KÄYMÄÄN KAUPALLA!

 

ihmisen onni